Werknemers

HYTY Kracht in Techniek neemt verantwoordelijkheid voor u als werknemer. Wij weten hoe belangrijk het voor u is dat uw behoeften goed matchen met het bedrijf waar u gaat werken. Daarom hebben wij oog voor uw kwaliteiten en ambities en bieden wij werk bij gerenommeerde bedrijven. Wij hebben ruime ervaring als werkgever én werknemer in de technische branche en kunnen ons goed inleven in uw specifieke situatie. Wij bieden werk aan specialisten in de elektro-, installatie- en koeltechniek. Wij verzorgen zowel kort- als langdurende projecten.

Bij ons vindt u boeiende functies in de technische sector op uitvoerend, middenkader en hoogkader niveau:

Gedurende het hele traject blijven wij betrokken bij de voortgang van uw arbeidsproces. Voor zowel tijdelijk als vast werk presenteren wij een grote variëteit aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. HYTY is een slagvaardige onderneming waar u zich met plezier kunt ontwikkelen.

Uw voordelen bij HYTY Personeeldiensten BV:

  • Een persoonlijke benadering
  • Een marktconform salaris, dat stipt op tijd wordt betaald
  • U werkt met hoogwaardig veilig hand- en elektrisch gereedschap
  • U profiteert van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a.: aantrekkelijke collectieve verzekeringsmogelijkheden, een auto indien uw arbeidssituatie daarom vraagt, scholing als dit raadzaam en wenselijk is
  • Wij dragen bij aan een prettige werkrelatie met voldoende ruimte voor evaluatiemomenten over de voortgang
  • Heldere betrouwbare afspraken: flexibel waar het kan, punctueel waar het moet

Bekijk onze actuele vacatures
Staat uw functie er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

HYTY uitzenden en detacheren: omdat plezier werkt.